​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Låseservice

Låseservice til dit hjem eller dit firma

​Deres låsesmed kan være uden næsten med det samme, vi dækker alle områder i København men tilbyder speciele service aftale med med disse områder. Ishøj, Karlslunde, Solrød, Tastrup, Vallensbæk, Køge, Glostrup og Roskilde

Inden for låseservice har vi mange års erfaring, og kan garantere Dem den bedste låseservice til billige priser. Deres Låsesmed kan hjælpe Dem med alle slags opgaver inden for låsesmedefaget. Med vores erfaring, ekspertise og kvalitetsbevidsthed kan vi nemt hjælpe dem med alt fra montering og reparation af låse til omkodning af låsesystemer.

Vi benytter os af de bedste låsesystemer så som Medeco og Rukolåsesystemer, da vi ved at disse giver Dem den største sikkerhed. Vi bruger kun godkendte produkter, redskaber og mærker. Hele fundamentet for Deres Låsesmeds succes er vores faglige stolthed, erfaring og gode låseservice.

Hurtig låseservice døgnet rundt

Deres Låsesmed holder fast i sine principper om at gøre sit bedste hver gang. Alle vores medarbejdere møder op til en hver opgave inden for få minutter, og altid med godt humør og stor professionalisme, for at give Dem den bedste låseservice. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Hos Deres Låsesmed kan De være sikker på at De altid for det 100% bedste vi kan tilbyde. Vi lægger meget stor ære i, at yde vores absolut bedste i alt hvad vi laver. For at kunne tilbyde Dem den bedste låseservice står vi klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi går meget op i, at alle vores medarbejdere ikke kun er fagligt dygtige, men også kan give Dem som kunde en god låseservice.

Ønsker De en sikker og hurtig låseservice står Deres Låsesmed klar for at hjælpe Dem.

Kontakt os på ​telefon eller e-mail

​​

KONTAKT OS

Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

Knøsen 96, 2670 Greve

Find vej med ​Google Maps​

kontaktinformation