​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Adgangskontrol

Adgangskontrol skaber tryghed på arbejdspladsen

​Med adgangskontrol kan du skabe tryghed på arbejdspladsen, i bygningen eller i dit boligområde på en nem og fleksibel måde. Adgangskontrollen er nem at anvende og kan derfor installeres alle steder og betjenes af alle.

Hos Deres Låsesmed har vi stor erfaring med alle moderne former for låsesystemer, og kan derfor finde den optimale løsning for dig. Vi bestræber os på at udføre arbejdet i forbindelse med en adgangskontrol på kort tid og til fordelagtige priser.

Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender de systemer vi installerer. Vi har en del erfaring inden for området, og vi kan derfor vejlede dig i, hvordan du vedligeholder og nemt betjener adgangskontrollen på en enkelt og overskuelig måde.

Få professionel adgangskontrol hos os

​Som vores navn indikerer, er vi din låsesmed. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det optimale ud af din adgangskontrol og system. Vi har en telefon med døgnvagt på, så du kan få fat på os hele døgnet, hvis der skulle opstå problemer.

Igennem tiden har vi løst mange opgaver i København, Greve, Køge, Roskilde, Solrød, Taastrup og Ishøj samt andre steder på Sjælland. Så hvis du skal have installeret en adgangskontrol, kan du kontakte os på telefon 26 20 11 19 eller pr. mail og aftale en tid.

​​

KONTAKT OS

​Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

Knøsen 96, 2670 Greve

Find vej med ​Google Maps​

kontaktinformation