​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Udskiftning af låse

Der kan være mange grunde til at udskifte sine låse i hjemmet. Hvis deres lås er i stykker, er slidt eller har været i brug i mange år, bør de søge for at ringe efter en dygtig låsesmed. Låsesmeden kan lave en udskiftning af alle de låse der minimere sikkerheden i dit hjem.

Når der skal fortages en udskiftning af en lås er der nogle ting De skal overveje

I forhold til sikkerhed skal de sørge for at vælge de låse der bedst kan beskytte dem og deres hjem mod indbrud. De skal vælge de låse der er dirke- og boresikrede. På den måde vil det være næsten umuligt for en indbrudstyv at komme gennem deres dør.

De bedste og mest sikre låse, er de låse vi altid benytter sig af. Vi benytter låse og låsesystemer fra Ruko og Medeco. Det har vist sig gennem de sidste mange år, at være de sikreste.

Kontakt os og hør mere om udskift af lås

Når det gælder udskiftning af låse er vi hurtig klar til at hjælpe Dem. Uanset om det er udskiftning af en eller flere låse, kan vi nemt hjælpe Dem. Det første De skal gøre er at ringe til os og hører hvad vi kan gøre. Vi laver derefter en aftale om hvornår hvor vi skal komme ud og kigger på det der skal laves. Vi vil vurdere hvor mange låse der skal udskiftes og om der er andet der bør laves om på.

Vi hos Deres Låsesmed kan hjælpe og råde Dem med at sikre dit hjem bedst muligt. Selvom vi er kaldt ud for at foretage en gennemgående udskiftning af din låse vil vi stadig orientere Dem hvis vi finder yderlige sikkerhedsmæssige fejl. Vi vil selvfølgelig også hjælpe Dem med at finde en løsning på det hvis der skulle være fejl. Vi gør vores arbejde hurtigt og sikkert, og kører ud i hele København og omegn.

Du kan kontakt ostelefon eller pr. mail.

KONTAKT OS

Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

Knøsen 96, 2670 Greve

Find vej med ​Google Maps​

kontaktinformation