​Adgangskontrol skaber tryghed på arbejdspladsen

Med adgangskontrol kan du skabe tryghed på arbejdspladsen, i bygningen eller i dit boligområde på en nem og fleksibel måde. Adgangskontrollen er nem at anvende og kan derfor installeres alle steder og betjenes af alle – fx med en kode, en adgangsbrik eller et adgangskort. 

Om din løsning bliver digital eller mekanisk, så kan du være sikker på, at et system købt hos os, giver den optimale sikkerhed.

Få rådgivning og vejledning hos os

Hos Deres Låsesmed har vi stor erfaring med alle moderne former for låsesystemer, fx elektronisk adgangskontrol, og vi kan derfor finde den optimale løsning for dig. Vi bestræber os på at udføre arbejdet i forbindelse med en adgangskontrol på kort tid og til fordelagtige priser.

Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender de systemer, vi installerer. Vi har stor erfaring inden for kontrolsystemer, og vi kan derfor vejlede dig i, hvordan du administrerer brugernes adgang, vedligeholder og nemt betjener adgangskontrollen på en enkelt og overskuelig måde.

Få professionel adgangskontrol hos os

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det optimale ud af din adgangskontrol og dit adgangskontrolsystem. Vores kunder er både private og virksomheder af forskellige størrelser. 

​​

Vi har en telefon med døgnvagt på, så du kan få fat på os hele døgnet, hvis der skulle opstå problemer.​ Igennem tiden har vi løst mange opgaver i:​

  • København
  • Greve
  • Køge
  • Roskilde​
  • Herlev
  • Taastrup
  • Ishøj
  • Resten af Sjælland​

Kontakt os og hør mere om vores adgangskontrol

Har du nogle spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ved akutte forespørgsler bedes du benytte vores telefonnummer.

Når du skal have installeret en adgangskontrol, kan du kontakte os på telefon 26 20 11 19 eller på e-mail rene@dereslaasesmed.dk og aftale en tid.

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt