​Adgangskontrol skaber tryghed på arbejdspladsen

Få et adgangskontrolsystem i din virksomhed eller boligområde

Med adgangskontrol kan du skabe tryghed på arbejdspladsen, i bygningen eller i dit boligområde på en nem og fleksibel måde. Adgangskontrollen er nem at anvende og kan derfor installeres alle steder og betjenes af alle – du kan fx få adgangskontrol med brik, en kode eller et adgangskort.

Om din løsning bliver digital eller mekanisk, så kan du være sikker på, at et adgangskontrolsystem købt hos os, giver den optimale sikkerhed.

Vi tilbyder rådgivning og vedledning

Hos Deres Låsesmed har vi stor erfaring med alle moderne former for låsesystemer, fx elektronisk adgangskontrol med brik, og vi kan derfor finde den optimale løsning for dig. Vi bestræber os på at udføre arbejdet i forbindelse med en adgangskontrol på kort tid og til fordelagtige priser.

Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender de adgangskontrolsystemer, vi installerer. Vi har stor erfaring inden for kontrolsystemer, og vi kan derfor vejlede dig i, hvordan du administrerer brugernes adgang, vedligeholder og nemt betjener adgangskontrollen på en enkelt og overskuelig måde.

Få professionel adgangskontrol med brik hos os

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det optimale ud af din adgangskontrol og dit adgangskontrolsystem. Vores kunder er både private og virksomheder af forskellige størrelser.

Vi har en telefon med døgnvagt på, så du kan få fat på os hele døgnet, hvis der skulle opstå problemer.​ Igennem tiden har vi løst mange opgaver og installeret adgangskontrol med brik i:​

  • København
  • Greve
  • Køge
  • Roskilde​
  • Herlev
  • Taastrup
  • Ishøj
  • Resten af Sjælland

Kontakt os og hør mere om vores adgangskontrol

Har du nogle spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ved akutte forespørgsler bedes du benytte vores telefonnummer.

Når du skal have installeret adgangskontrol, kan du kontakte os på telefon 26 20 11 19 eller på e-mail rene@dereslaasesmed.dk og aftale en tid.​​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt