Låseservice til dit hjem eller dit firma​

Deres Låsesmed kan være ude næsten med det samme. Hos os kan du få akut låseservice, døgnservice, installation af låsesikring eller andre løsninger inden for sikkerhed og lukning- og åbning.

Vi dækker alle områder i København, men tilbyder også specielle aftaler inden for låseservice for kunder i disse områder:​​

 

  • Ishøj
  • Karlslunde
  • Herlev
  • Tastrup
  • Vallensbæk​
  • Køge
  • Greve
  • Glostrup
  • Roskilde​
  • Resten af Sjælland

​Vi har mange års erfaring inden for låseservice, og vi kan garantere dig for den bedste låseservice til billige priser. Vi kan hjælpe med alle slags opgaver indenfor låsesmedefaget, såsom udskiftning af lås eller adgangskontrol på arbejdspladsen. Med vores erfaring, ekspertise og kvalitetsbevidsthed kan vi nemt hjælpe dem med alt fra montering og reparation af låse til omkodning af låsesystemer.

Vi benytter os af de bedste låsesystemer så som Medeco og Ruko ASSA ABLOY låsesystemer, da vi ved, at disse giver den største sikkerhed. Vi bruger kun godkendte produkter, redskaber og mærker. Hele fundamentet for vores succes er vores faglige stolthed, erfaring og gode låseservice.

Hurtig låseservice døgnet rundt

Vi holder fast i vores principper om at gøre vores bedste hver gang.

​Alle vores medarbejdere møder op til enhver opgave inden for få minutter, og altid med godt humør og stor professionalisme, for at give dig den bedste låseservice. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Hos os kan du derfor altid være helt sikker på, at du får det 100 % bedste, vi kan tilbyde. Vi lægger meget stor ære i at yde vores absolut bedste i alt, hvad vi laver.

For at kunne tilbyde dig den bedste låseservice står vi klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi går meget op i, at alle vores medarbejdere ikke kun er fagligt dygtige, men også kan give dig som kunde en god låseservice.​

Kontakt os for en pris på din opgave

Ønsker du en sikker og hurtig service, er vi klar for at hjælpe dig. Er du fx låst ude af lejlighed eller kontor? Så kontakt vores døgnvagt med det samme! Vi sørger for en hurtig oplukning, så du kan komme tilbage til din hverdag. Husk at ringe os op, hvis dit problem er akut.

Kontakt os på telefon 26 20 11 19 eller skriv til e-mail rene@dereslaasesmed.dk for at få en pris på lige netop din opgave.​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt