Medeco låse

Medecos låsesystem anses for at være det mest sikre, der kan tilbydes. Men hvorfor og hvordan virker det? Find svaret her.

Hvordan ser Medeco nøgler ud?

Medeco nøglerne ligner ved første øjekast helt almindelig nøgler. Ser man bedre efter, kan man se, at hakkerne i nøglen er anderledes end normalt. Hvis der er tale om det nyeste system fra Medeco, vil det sjette og sidste hak være anderledes end de øvrige hakker i nøglen.

Hvordan virker en Medeco nøgle?

Medecos nøglefunktion er at få løftet stifterne i cylinderen i rette højde og vende dem så låsen derefter går op. Da det ikke kan lade sig gøre at løfte alle cylinderens stifter og samtidig dreje dem, er låsen sikret mod indbrudtyve. Medecos låse kan ikke dirkes op. Dette system er til dato en af Medecos mest dirkesikre, som blev udviklet helt tilbage i 1960’erne.

Hvordan kan man kende sine Medeco nøgler?

Over nøglens systemnummer kan De se Medeconøglens fortløbende nummer og dens mærkning. Nøglens mærkning kan fortælle Dem om hvilken funktion nøglen har. Nøglens fortløbendenummer kan fortælle Dem om hvilket nummer nøglen har i givne mærkning. Samtlige nøgler fra Medeco har egen mærkning, så det er utroligt nemt at se forskel på dem. Hvis Deres Medeco nøgle har mærkningen A og det fortløbende nummer er 26, vil det sige, at nøglen er nøgle nr. 26 i A-systemet. Hvordan denne A-nøgle virker kommer an på hvordan låsesystemet er bygget op. Hvis der er tale om en A-nøgle eller en GH-nøgle vil det ofte være en hoved- eller generalhovednøgle.​​

Hvad er Medeco nøgler lavet af?

Medeco nøglerne er lavet af ”Nysølv”. Det har Medeco valgt at bruge, da det slider mindst muligt på låsens cylinder.​​
​ 

Hvorfor er Medeco det mest sikre?

Som nævnt tidligere, har en Medeconøgles hakker forskellige vinkler, og det er der en grund til. Det er umuligt at løfte alle cylinderens stifter og samtidig dreje dem. Derfor er selve låsen sikret mod indbrudtyve, da den ikke kan dirkes op.


Hvis De vælger at bruge Medeconøgler fra det nyere system kaldet Medeco BiLevel, vil der være yderlige fordele. De er nemlig juridisk beskyttet, da de er patenterede. Nøglen har påtrykt, at den er beskyttet og ikke må kopieres. Det vil sige, at hvis en uautoriseret person kopierer en nøgle er det ulovligt.

Med mere er det slet ikke let at kopiere nøglen, da dette kræver specielt udstyr.

Deres låsesmed kan hjælpe Dem

Vi kan hjælpe Dem med at sikre Deres hjem med et Medeco låsesystem. Ring til os og lav en aftale. Så vil vi sende en af vores dygtige medarbejdere hurtigst muligt. De er altid velkommen til at ringe, hvis De skulle have yderlige spørgsmål.

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt