Sikring af hjem og sommerhus

Deres Låsesmed kan hjælpe Dem med at sikring af Deres sommerhus. En mulighed er at sikre området ved hjælp af alarmer og videoovervågning. 

De kan tilmelde Deres sommerhus en alarmservice, og hvis indbrudet sker, modtager De en sms ,når alarmen går igang. På den måde kan De nå at tilkalde politiet, mens der stadig er mulighed for at fange tyven. Hvis De ydermere har valgt at få sat videoovervågning op på grunden, er der gode chancer for, at man kan se hvem tyven er. På den måde har politiet en bedre chance for at opklare sagen og pågribe gerningsmanden.

Der er 33% større risiko for indbrud i et sommerhus end i en normal villa. Det er derfor vigtigt at lave en gennemgående sikring af Deres sommerhus. Der er flere måder at gøre det på. En af de bedste metoder er at få et låsesystem, der passer til både Deres sommerhus og private hjem. Vælger De denne løsning, får De en systemnøgle fra enten Ruko ASSA ABLOY låse eller Medeco låse systemer, da det er de mest sikre systemer.​

Mangler De sikring af Deres sommerhus, så kontakt os pr. telefon eller mail, så laver vi en vurdering af Deres sommerhus’ sikkerhed.​​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt