​Elektronisk låsesystem

Øg sikkerheden med en elektronisk lås

Med et elektronisk låsesystem får du installeret en nem og effektiv adgangskontrol i din bygning. Det gælder både, hvis du vil have optimeret sikkerheden i dit hjem eller din virksomhedsbygning. Et elektronisk låsesystem kan eksempelvis monteres med nem betjening via en adgangskode, et adgangskort eller en adgangsbrik.

Deres Låsesmed har stor erfaring med mange forskellige låsesystemer, herunder en række elektroniske løsninger. Vi hjælper både private husejere og erhvervskunder med smarte låse og kontrolsystemer, og vi kan komme ud og installere en løsning i København og resten af hovedstadsområdet, herunder Greve, Køge og Herlev. Vi kører dog også ud til kunder på resten af Sjælland.

Kontroller nemt hvem der har adgang med elektronisk låsesystem

Blandt de mange fordele ved et elektronisk låsesystem kan nævnes, at det er intuitivt for brugeren, det øger sikkerheden i bygningen, mens det også er nemt at indstille og omstille efter behov. Det betyder, at du selv kan kontrollere, hvilke adgangskort og -brikker der giver adgang, og du kan omstille koden til låsen.

Elektroniske låsesystemer er derfor oplagte for virksomheder, hvor udskiftning af medarbejdere kan medføre besvær ift. at få afleveret nøgler og lignende. Med et elektronisk system kan du hurtigt deaktivere det enkelte kort og sikre din bygning.

Du kan dog også få installeret en elektronisk lås til din hoveddør derhjemme, hvis du ønsker at erstatte din traditionelle nøglelås til en moderne og sikker løsning.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvordan vores elektroniske låsesystemer fungerer? Eller vil du have et tilbud på at få installeret et elektronisk låsesystem hjemme ved dig eller i din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine forskellige muligheder.​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt