Omkodning af lås udført af autoriseret låsesmed

Vi hjælper med omstilling af lås hjemme ved dig

Har du mistet nøglerne til din lås? Så kan du trygt kontakte Deres Låsesmed for professionel hjælp til omkodning af lås. Vi er et kompetent firma med mange års erfaring i branchen, og derfor kan du med fordel kontakte os, hvis du har brug for hjælp til omstilling af låsecylinder.

Vi står til rådighed hos private kunder samt erhvervskunder i og omkring Taastrup, Ishøj, Roskilde, Herlev, Køge, Greve og København. Hvis du har mistet din nøgle, kan det i de fleste tilfælde betyde, at du er nødt til at få foretaget en omstilling af lås.

Med en omstilling af lås sikrer du nemlig, at der ikke er nogen, som kan få adgang til din bolig, hvis de finder de nøgler, som du har mistet. Vi udfører professionel låseservice afhængig af lige netop dine behov og ønsker.​

Hvad koster omkodning af lås?

Den nøjagtige pris på omkodning af lås afhænger af flere forskellige elementer.​

Det kommer blandt andet an på, hvilken type af lås der er tale om. Er det en kodelås eller en systemlås? Uanset hvad kan du dog være sikker på, at vi giver en fornuftig pris hver gang.

Hvad end vi skal foretage omstilling af lås, en større eller mindre installation, reparation eller service, kan du være sikker på, at arbejdet altid er veludført. Vi er både meget grundige og effektive i vores arbejde, og vi sætter altid kundens behov i første række.

Kontakt os for professionel hjælp

Skal vi foretage en omkodning af lås hos dig til en god pris? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at varetage enhver opgave.

Du kan kontakte os på telefon 26 20 11 19 eller på e-mail rene@dereslaasesmed.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. ​​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt