Indbrudssikring som skaber tryghed i hjemmet

​Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan hjælpe dig med tyverisikring? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Deres låsesmed har vi stor erfaring inden for indbrudssikring af både private hjem og virksomheder. 

Vi står klar til at løse enhver opgave på området hos kunder i og omkring Taastrup, Ishøj, Roskilde, Herlev, Køge, Greve og København. Tryghed er vigtigt både på arbejdspladsen og i hjemmet. Heldigvis er der mange muligheder for at øge trygheden disse steder. 

Du kan få professionel hjælp lige her hos vores låsesmed, som står klar til at sikre både din bolig og virksomhed effektivt mod ubudne gæster.

Vi har mange års erfaring inden for indbrudssikring

Vi er en professionel låsesmed med mange års erfaring inden for låseservice og herunder sikring mod tyveri. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger i forbindelse med indbrudssikring. 

Vi kan eksempelvis sikre dine vinduer og døre eller udføre udskiftning af lås til mere sikre låsesystemer.

Vi klarer naturligvis også de traditionelle opgaver, såsom omkodning af lås eller udskiftning til nye nøgler. Vi kan med andre ord varetage både simple og komplicerede opgaver. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Skal vi foretage indbrudssikring hos dig til en attraktiv pris, er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Hos os er du garanteret et højt serviceniveau og kvalitetsløsninger.

Vi kan kontaktes på telefon: 26 20 11 19 eller på e-mail: rene@dereslaasesmed.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger om dine muligheder hurtigst muligt.​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt