​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Oplukning af dør – vi har døgnservice!

Mangler du en professionel låsesmed til oplukning af dør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Deres Låsesmed hjælper vi både private kunder samt erhvervskunder, der har brug for at få en låst dør åbnet. Vi dækker følgende områder Taastrup, Ishøj, Roskilde, Solrød, Køge, Greve, København og omegn.

Hos Deres Låsesmed hjælper vi alle kunder, der har brug for en professionel oplukning af en dør. Det kan enten være fordi, du har smækket dig selv ude eller mistet dine nøgler. 

Inden oplukningen af døren sker, sikrer vi os naturligvis for, at det er de rigtige mennesker, vi lukker op for. Det er en sikkerhed vi går meget op i, så du ikke oplever, at andre mennesker får adgang til dit hjem.

Vi garanterer en sikker oplukning af dør til en god pris

Vi er et firma, der har den nødvendige erfaring til at give dig råd og vejledning på en nem, enkel og overskuelig måde.​

Igennem en god kommunikation sikrer vi os, at du som kunde får en god behandling, uanset hvilken form for låseservice vores låsesmed skal udføre.

Vi går meget op i at yde en god service over for vores kunder, og derfor kan du altid kontakte os hele døgnet rundt alle ugens dage. Vi kommer til din bopæl, så hurtigt vi kan, og hjælper med at låse din dør op, så du ikke skal vente for længe ude i kulde eller regn. 

Vores nøglesmed står naturligvis gerne for omkodning af lås eller udskiftning af lås efterfølgende.

Kontakt os for hurtig oplukning – vi har døgnvagt

Vi er der, når du er blevet smækket ude og har brug for en hurtig oplukning. Du kan altid kontakte os på telefon: 26 20 11 19 døgnet rundt, hvis du står over for en akut situation eller bare skal lave en aftale. 

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: rene@dereslaasesmed.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

kontaktinformation