Oplukning af dør – vi har døgnservice!

Er du låst ude af lejligheden eller huset?

Er du låst ude af din lejlighed eller dit hus, og mangler du derfor en professionel låsesmed til oplukning af dør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Deres Låsesmed hjælper vi både private kunder samt erhvervskunder, der har brug for at få en låst dør åbnet. Vi dækker områderne omkring Taastrup, Ishøj, Roskilde, Herlev, Køge, Greve, København og omegn.

Hos Deres Låsesmed hjælper vi alle kunder, der har brug for en professionel oplukning af en dør. Det kan enten være fordi, du er låst ude af lejligheden eller har mistet dine nøgler.

Inden oplukningen af døren sker, sikrer vi os naturligvis for, at det er de rigtige mennesker, vi lukker op for. Det er en sikkerhed vi går meget op i, så du ikke oplever, at andre mennesker får adgang til dit hjem.

Vi udfører oplukning af dør til en god pris

Vi er et firma, der har den nødvendige erfaring til at give dig råd og vejledning på en nem, enkel og overskuelig måde.​ Igennem en god kommunikation sikrer vi os, at du som kunde får en god behandling, uanset hvilken form for låseservice vores låsesmed skal udføre.​

Vi går meget op i at yde en god service over for vores kunder, og derfor kan du altid kontakte os hele døgnet rundt alle ugens dage. Vi kommer til din bopæl, så hurtigt vi kan, og hjælper med at låse din dør op, så du ikke skal vente for længe ude i kulde eller regn.

Vores låsesmed står naturligvis gerne for omkodning af lås eller udskiftning af lås efterfølgende.

Kontakt os for hurtig oplukning – vi har døgnvagt

Vi er der, når du er låst ude af lejligheden eller huset og har brug for en hurtig oplukning. Du kan altid kontakte os på telefon: 26 20 11 19 døgnet rundt, hvis du står over for en akut situation eller bare skal lave en aftale.

Du er også velkommen til at sende os en e-mail til: rene@dereslaasesmed.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt