Firmaprofil

Billig låsesmed med priser uden gebyr.

Vi kan rådgive Dem om de forskellige muligheder for sikring og kontrol, der er på markedet.

Så ring til os på 26 20 11 19 eller kontakt os via email på rene@dereslaasesmed.dk og få mere at vide om vores varierede produktudvalg.

Deres Låsesmed tilbyder kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi er hurtig ude i hele København og resten af Sjælland.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er virksomhedens mål altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.​

Vi sørger for en god behandling

Hos Deres Låsesmed går vi utrolig meget op i kvalitet og tryghed – det er hvad vi står for. Før skaden er sket, hjælper vi både private og virksomheder med gode råd om sikkerhed, og installerer alt fra låse til alamer hvis det skulle være det De måtte ønske.

Hvis uheldet skulle havde været ude og De står og har akut brug for hurtig hjælp vil vi stå klar hurtigst muligt. Vi vil også efterfølgende, hvis De skulle ønske det, komme tilbage og gennemgå deres hjem og hjælpe dem med at opnå en større sikkerhed og tryghed.

De kan altid ringe til os hvis De for brug for hjælp. Så vil vi komme Dem hurtigst muligt. Når De ringer til os kan De nemt få et uforpligtende tilbud eller gode råd til at sikre Deres hjem mod indbrud.

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt