​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Firmaprofil

Billig låsesmed med priser uden gebyr​

Vi kan rådgive Dem om de forskellige muligheder for sikring og kontrol, der er på markedet.

Så ring til os på 26 20 11 19 eller kontakt os via email på rene@dereslaasesmed.dk og få mere at vide om vores varierede produktudvalg.

Deres Låsesmed tilbyder kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi er hurtig ude i hele København og resten af Sjælland.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er virksomhedens mål altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.​

Vi sørger for en god behandling

Hos Deres Låsesmed går vi utrolig meget op i kvalitet og trykhed – det er hvad vi står for. Før skaden er sket, hjælper vi både private og virksomheder med gode råd om sikkerhed, og installerer alt fra låse til alamer hvis det skulle være det De måtte ønske.

Hvis uheldet skulle havde været ude og De står og har akut brug for hurtig hjælp vil vi stå klar hurtigst muligt. Vi vil også efterfølgende, hvis De skulle ønske det, komme tilbage og gennemgå deres hjem og hjælpe dem med at opnå en større sikkerhed og tryghed.

De kan altid ringe til os hvis De for brug for hjælp. Så vil vores medarbejdere komme Dem til undsætning hurtigst muligt. Når De ringer til os kan De nemt få et uforpligtende tilbud eller gode råd til at sikre Deres hjem mod indbrud.

KONTAKT OS

Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

kontaktinformation