Biloplukning tilbydes døgnet rundt

​Har du mistet nøglerne og låst dig ude af bilen? Deres Låsesmed har døgnservice til oplukning af din bil, vi rykker ud de fleste steder på Sjælland, blandt andet i Greve, Køge, Taastrup, Ishøj, Roskilde, Herlev og i København. Vores serviceniveau er helt i top, og vi har yderst konkurrencedygtige priser.

Mange har på et tidspunkt oplevet, at de ikke har kunnet komme ind i deres bil – det er altid ubelejligt at være smækket ude. Det kan f.eks. skyldes, at du har smækket døren og glemt nøglerne inde i bilen, nøglen er knækket i låsen, da du prøvede at låse bildøren, eller at du simpelthen har mistet dine bilnøgler.​

​​Hurtig udrykning - døgnet rundt

Deres Låsesmed rykker hurtigt ud til dig, hvis du har brug for hjælp med en biloplukning eller andet låseservice. Vi har døgnvagt, så vi altid kan hjælpe dig, uanset hvornår du har akut behov for en låsesmed.

En låsesmed med kunden i centrum

Vi går meget op i, at du skal have en god oplevelse, samtidig med at vi løser opgaverne hurtigt, professionelt og effektivt, om det gælder akutte opgaver eller en rutinemæssig udskiftning.

​Tilfredshed hos vores kunder er grundlaget for vores succes, og derfor er det utroligt vigtigt for os, at dine forventninger bliver indfriet, når du ringer efter en låsesmed hos os.

​Kontakt os for hjælp til oplukning af bil

Er uheldet ude, er det godt at hjælpen er nær. Hvis du har problemer med at komme ind i din bil, så ring efter en professionel låsesmed fra Deres Låsesmed. Vi kommer præcis, når du har brug for en biloplukning - døgnet rundt.

​Du kan kontakte os på telefon 26 20 11 19 24 timer i døgnet. Du er desuden også velkommen til at skrive til os på e-mail rene@dereslaasesmed.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en biloplukning.


​Vi glæder os​ til at hjælpe dig.

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt