Videoovervågning til sikring af hjem og virksomheder

Få installeret kameraovervågning professionelt

Videoovervågning er et effektivt middel, hvis du ønsker at sikre dit hjem eller din virksomhed mod indbrud. Videoovervågning virker nemlig præventivt, da potentielle indbrudstyve kan lade sig skræmme af synlige kameraer, mens du også kan anmelde indbrud til politiet og vise dem gerningsmændene på din videooptagelse.

Hos Deres Låsesmed hjælper vi både private husejere, boligforeninger og erhvervskunder med at indbrudssikre bygninger med videoovervågning. Vi kører ud og installerer videokameraer overalt på Sjælland, og vi har særligt mange kunder i og omkring København, herunder Herlev, Køge og Roskilde.

Vi rådgiver og vejleder dig om den rette løsning

Vi kan tilbyde flere forskellige løsninger med videoovervågning. Afhængigt af hvor du ønsker at få overvåget, hvor stor bygningen er, og hvor mange kameraer er nødvendige, kan vi tilpasse en løsning, der passer til netop din bygning. Vi rådgiver og vejleder dig derfor løbende, så vi kan finde den rette installation til dig.

​Blandt vores forskellige løsninger kan vi tilbyde trådløs videoovervågning. Dette sikrer en nem og hurtig installation, mens du samtidig får et system, der er nemt at kontrollere og bruge.

Hvis du ønsker en omfattende forbedring af sikkerheden i dit hjem eller på din arbejdsplads, kan vi kombinere videoovervågning med flere forskellige sikkerhedstiltag. Vi kan eksempelvis også installere elektroniske låsesystemer, gittersikring, vindues- og dørsikring og meget andet.

Kontakt os for en pris på videoovervågning

Hvis du kunne tænke dig en pris på at få installeret videoovervågning ved din private bolig eller ude foran din virksomhedsbygning, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udformer et tilbud ud fra dine specifikke krav og behov, og vi leverer herefter en løsning, som sikrer bygningen mod indbrud.

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt