​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Dørautomatik – vi har stor erfaring & ekspertise

​Hos Deres Låsesmed har vi mange års erfaring inden for dørautomatik. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger, afhængig af lige netop dine ønsker og behov. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Taastrup, Ishøj, Roskilde, Solrød, Køge, Greve og København.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for faget. Hvis du drømmer om at få udført montering af automatisk døråbner og dørlukker, kan du med andre ord trygt lade os løse opgaven. 

Vi står desuden gerne for service af din automatiske dør. Vi hjælper med både stort og småt, så du bør aldrig tøve med at kontakte os.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger inden for dørautomatik

Der findes et hav af forskellige muligheder inden for dørautomatik. Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med resultatet, hvorfor vi altid sætter dine ønsker og behov i første række. 

Hvis du har brug for kompetent rådgivning og inspiration, står vi også altid klar til at give dette.

Når du samarbejder med vores låsesmed, kan du forvente god service og høj kvalitet til attraktive priser. Vi overholder altid alle vores aftaler, og vi går meget op i at vores kunder føler sig så trygge som muligt.

Kontakt os for flere oplysninger om dørautomatik

Skal vi finde en form for dørautomatik, som passer til lige dine ønsker og behov? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse enhver opgave.

Du kan kontakte os på telefon 26 20 11 19 eller på e-mail rene@dereslaasesmed.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.​

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

kontaktinformation