​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Låsesystem til alle slags boliger og bygninger

​Hos Deres Låsesmed bruger vi primært to låsesystemer: Medeco og Ruko. Vi har derfor valgt at give dem hver deres underside, så du kan læse om dem og danne dig et billede af, hvad du ønsker. 

Vi kan enten udskifte låse i hele boligen eller bygningen, men også blot en enkelt lås, fx til din hoveddør. Har du været udsat for indbrud, så kan vi også foretage en udskiftning og derpå installere det nye låsesystem.

Vi installerer nyt låsesystem for kunder på hele Sjælland, især i København og hovedstadsområdet, fx byer som Greve, Køge, Solrød, Ishøj, Taastrup og Roskilde. Desuden tilbyder vi vores låseservice vi både for private og erhvervskunder.​

Hurtigere hjælp med låsesystem

​Det smarte ved et låsesystem er, at låsesmeden har din kode. Dette gør, at vi hurtigt kan hjælpe, hvis du f.eks. har låst dig ude. Vi kan også lave flere nøgler, hvis du har mistet din.

​​Det er dog bedst, at du husker at købe alle de nøgler, du skal bruge første gang. Kopieringsarbejdet kan være besværligt, da det kræver specielt værktøj for at øge sikkerheden. Hvert låsesystem laves altid specielt til hver kunde.

Kontakt os og bestil dit nye låsesystem

Skulle der være spørgsmål, som du ikke finder svar på her på siden, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, enten på telefon 26 20 11 19 eller e-mail rene@dereslaasesmed.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi står til rådighed døgnet rundt med gode råd og vejledning – fx hvis du er i tvivl om et elektrisk eller mekanisk låsesystem er bedst.

 

Deres Låsesmed arbejder både med Ruko Låsesystem, Medeco Låsesystem og Dorma Låsesystem.​

KONTAKT OS

Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

kontaktinformation