Låsesystem til alle slags boliger og bygninger

​Hos Deres Låsesmed bruger vi primært Dorma, Medeco og Ruko ASSA ABLOY. Vi har derfor valgt at give dem hver deres underside, så du kan læse om dem og danne dig et billede af, hvad du ønsker. 

Vi kan enten udskifte låse i hele boligen eller bygningen, men også blot en enkelt lås, fx til din hoveddør. Har du været udsat for indbrud, så kan vi også foretage en udskiftning og derpå installere det nye låsesystem.

Vi installerer nye låsesystemer for kunder på hele Sjælland, især i København og hovedstadsområdet, fx byer som Greve, Køge, Herlev, Ishøj, Taastrup og Roskilde. Desuden tilbyder vi vores låseservice vi både for private og erhvervskunder.​

Hurtigere hjælp med låsesystem

​Det smarte ved mekaniske låsesystemer er, at låsesmeden har din kode. Dette gør, at vi hurtigt kan hjælpe, hvis du f.eks. har låst dig ude. Vi kan også lave flere nøgler, hvis du har mistet din.

​​Det er dog bedst, at du husker at købe alle de nøgler, du skal bruge første gang. Kopieringsarbejdet kan være besværligt, da det kræver specielt værktøj for at øge sikkerheden. Hvert låsesystem laves altid specielt til hver kunde.

Kontakt os og bestil dit nye låsesystem

Skulle der være spørgsmål til vores låsesystemer, som du ikke finder svar på her på siden, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, enten på telefon 26 20 11 19 eller e-mail rene@dereslaasesmed.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi står til rådighed døgnet rundt med gode råd og vejledning – fx hvis du er i tvivl om et elektrisk eller mekanisk låsesystem er bedst.

 

Hvilke låsesystemer anvender vi?

Deres Låsesmed arbejder både med Ruko ASSA ABLOY Låsesystem, Medeco Låsesystem og Dorma Låsesystem.​ 

Ring til os og vi vil give råd og vejledning til hvad der passer bedst til Jer. 

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt