​Udskiftning af lås øger sikkerheden

​Der kan være mange grunde til at udskifte sine låse i hjemmet. Hvis din lås er i stykker, er slidt eller har været i brug i mange år, bør du kontakte en dygtig låsesmed, så du får en garanti på, at din hoveddør og andre indgange er tyverisikret. Vi kan tilbyde udskiftning af lås af enhver slags, så du får en større sikkerhed i dit hjem.

Vores kunder befinder sig over hele Sjælland, primært i København og hovedstadsområdet. Vi kører bl.a. ud til byer som Greve, Køge, Taastrup, Ishøj og Herlev.​

Overvejelser i forbindelse med udskiftning af lås

I forhold til sikkerhed skal du sørge for at vælge den lås, der bedst kan beskytte dig og dit hjem mod indbrud. Vælg derfor en lås, der er dirke- og boresikret. På den måde vil det være næsten umuligt for en indbrudstyv at komme gennem døren – det er en effektiv tyverisikring.​

Vi benytter låse og låsesystemer fra Ruko ASSA ABLOY, Dorma og Medeco. Det har vist sig gennem de sidste mange år at være de sikreste på markedet, når det kommer til udskiftning af lås.

Skal du have udskiftet din lås? Kontakt os

Når det gælder udskiftning af lås, er vi hurtigt klar til at hjælpe dig. Ring til vores låseservice og hør mere om, hvordan vi kan gøre din bolig tyverisikker. Vi laver derefter en aftale om, hvornår hvor vi skal komme ud og kigge på det, der skal laves. Dette er naturligvis helt gratis og uforpligtende. 

Vi vil vurdere, hvor mange låse der skal udskiftes, og om der er andet, der bør laves om på for at optimere sikkerheden.

Selvom vi er kaldt ud for at foretage en gennemgående udskiftning af lås, vil vi stadig orientere dig, hvis vi finder yderlige sikkerhedsmæssige fejl. Vi vil selvfølgelig også hjælpe med at finde en løsning, hvis der skulle være fejl. Vi gør vores arbejde hurtigt og sikkert.

Du kan kontakt os på telefon 26 20 11 19 eller e-mail rene@dereslaasesmed.dk for yderligere information.

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt