Vinduessikring og dørsikring monteret af professionelt firma

​Kunne du tænke dig at få bedre tyverisikring i dit hjem? Så kommer vi gerne og foretager sikring af vinduer og døre hos dig.

 
​Hos Deres Låsesmed har vi mange års erfaring med vindues- og dørsikring, og du kan derfor trygt lade os hjælpe dig. Vi servicerer privatkunder og erhvervskunder i Taastrup, Ishøj, Roskilde, Herlev, Køge, Greve, København og omegn.

Vinduessikring og dørsikring er væsentligt og uundværligt i forbindelse med indbrudssikring, da det er nogle meget effektive løsninger. Hvis du får monteret ordentlig vinduessikring og dørsikring, er du altså med til effektivt at sikre hjemmet mod ubudne gæster. Sikring af vinduer fungerer desuden som børnesikring.

Effektiv dør- og vinduessikring, som skaber tryghed

Et hjem skal være trygt for hele familien. Sikring af vinduer og døre er en effektiv måde, hvorpå der kan skabes ekstra tryghed i hjemmet.​ Vi tilbyder forskellige former for vinduessikring afhængig af dine behov. 

Vi kan måde montere hasper til vinduer eller andre sikringsbeslag. Uanset om der er tale om kældervinduer eller alle vinduer i hjemmet, så løser vi opgaven professionelt. Det samme gælder tyverisikring af døre.

​Med tyverisikrede vinduer og døre mindskes risikoen for indbrud, idet disse vinduer ikke kan åbnes af uønskede gæster. Vi rådgiver og vejleder gerne dig, så du kan få lige den løsning, som matcher dine behov bedst muligt. 

Hvad koster vindues- og dørsikring?

Hos os er du garanteret en fornuftig pris, uanset hvilken løsning du vælger. Vores priser på sikring af vinduer og døre varierer alt efter den type løsning, du vælger. Når vi har besigtiget dine døre og vinduer, og dermed ved, hvilken løsning passer bedst til din bolig, kan vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os for flere oplysninger om sikring af vinduer og døre

Skal vi foretage vindues- og dørsikring hos dig til en god pris? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og lave en aftale. Vi står klar til at hjælpe med lige dét, som du har brug for indenfor dør- og vinduessikring.

Kontakt vores låsesmed på telefon: 26 20 11 19 eller på e-mail: rene@dereslaasesmed.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt