​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Vinduessikring monteret af professionelt firma

Kunne du tænke dig at få mere tyverisikring i dit hjem? Så kommer vi gerne og foretager vinduessikring hos dig. Hos Deres Låsesmed har vi mange års erfaring på området, og du kan derfor trygt lade os hjælpe dig. Vi servicerer privatkunder og erhvervskunder i Taastrup, Ishøj, Roskilde, Solrød, Køge, Greve, København og omegn.

Vinduessikring er en væsentlig og uundværlig del i forbindelse med indbrudssikring, da det er en meget effektiv løsning. Hvis du får monteret en ordentlig vinduessikring, er du altså med til effektivt at sikre hjemmet mod ubudne gæster. Sikring af vinduer fungerer desuden som børnesikring.

Effektiv vinduessikring som skaber tryghed

Et hjem skal være trygt for hele familien. Sikring af vinduer og døre er en effektiv måde, hvorpå der kan skabes ekstra tryghed i hjemmet.​

Vi tilbyder forskellige former for vinduessikring afhængig af dine behov. Vi kan måde montere hasper til vinduer eller andre sikringsbeslag. Uanset om der er tale om kældervinduer eller alle vinduer i hjemmet, så løser vi opgaven professionelt.

Med tyverisikrede vinduer mindskes risikoen for indbrud, idet disse vinduer ikke kan åbnes af uønskede gæster. Vi rådgiver og vejleder gerne dig, så du kan få lige den løsning, som matcher dine behov bedst muligt. Hos os er du garanteret en fornuftig pris, uanset hvilken løsning du vælger.

Kontakt os for flere oplysninger

Skal vi foretage vinduessikring hos dig til en god pris? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og lave en aftale. Vi står klar til at hjælpe med lige dét, som du har brug for.

Kontakt vores låsesmed på telefon: 26 20 11 19 eller på e-mail: rene@dereslaasesmed.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

kontaktinformation