Pengeskab og værdiboks oplukkes af låsesmed

Har du mistet nøglerne til dit pengeskab eller til din værdiboks? Så er der professionel hjælp at hente lige her hos Deres Låsesmed

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen, hvorfor vi kan varetage enhver opgave. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Taastrup, Ishøj, Roskilde, Herlev, Køge, Greve og København.

Vi tilbyder forskellige former for autoriseret låseservice. Vi kan tilbyde både omkodning af nøgleskab samt lave nye nøgler til dit værdiskab. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp.

Vi laver nye nøgler til din værdiboks

Uanset om du har mistet nøglerne til dit pengeskab eller kunne tænke dig en optimal sikring af dine værdier, så står vi klar til at hjælpe.​ Vi har mange års erfaring som låsesmed, og derfor kan vi varetage mange forskellige installationer. 

Vi kan tilbyde både klassiske løsninger og digitale løsninger – alt sammen hvor din sikkerhed og tryghed kommer i første række.

Vi er et kompetent firma, som har et stort ønske om, at alle vores kunder skal være glade og tilfredse. Derfor går vi meget op i at være grundige i vores arbejde, hvor vi leverer løsninger af høj kvalitet. Dette gælder uanset, om vi skal stå for montering af værdiboks eller indbrudssikre dit hjem.

Kontakt os for at få adgang til dit pengeskab

Har du brug for hjælp til at få adgang til dit pengeskab eller anden form for værdiboks? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma, som vægter sikkerhed og kvalitet højt i alt arbejde, som vi udfører.

Vi kan kontaktes på telefon 26 20 11 19 eller på e-mail rene@dereslaasesmed.dk, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt.​

Få svar på din
​låse- og sikringsopgave

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Når vi modtager din henvendelse, vil du modtage et svar fra os så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dine låse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt