​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Bil oplukning

Bil oplukning hurtigt og sikkert på Sjælland

Mange har på et tidspunkt oplevet, at de ikke har kunnet komme ind i deres bil. Det kan eksempelvis skyldes, at du har smækket døren og glemt nøglerne inde i bilen, nøglen er knækket i låsen, da du prøvede at låse bildøren eller at du simpelthen har mistet nøglerne og derfor ikke kan komme ind i bilen.

Hos Deres Låsesmed kommer vi hurtigt ud til dig, hvis du har brug for hjælp med en bil oplukning. Vi kommer flere steder på Sjælland, blandt andet i København, Greve, Køge, Roskilde, Solrød, Taastrup og Ishøj, så hvis du har problemer kan du sagtens kontakte os.​

Selvom at vi hos Deres Låsesmed kun har kontakt med de fleste kunder få gange, da det er sjældent, at kunden har behov for en bil oplukning flere gange, er det vigtigt, at vi yder god service overfor kunden. Vi går meget op i, at kunden skal have en god oplevelse, samtidig med at vi løser opgaverne professionelt og effektivt. Tilfredshed hos vores kunder er grundlaget for vores succes og derfor er det lige så vigtigt for os, at kundens forventninger bliver indfriet.

Kontakt os for bil oplukning

Er uheldet ude, er det godt at hjælpen er nær. Har du behov for en bil oplukning, kommer vi ud når du har brug for det. Du kan kontakte os på telefon 26 20 11 19 hele døgnet rundt. Du er desuden også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​KONTAKT OS

​Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

Knøsen 96, 2670 Greve

Find vej medGoogle Maps​

kontaktinformation