​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Oplukning af dør

Læs mere om Deres Låsesmed Hos Deres Låsesmed hjælper vi alle kunder, der har brug for en oplukning af en dør. Det kan enten være fordi, at du har smækket dig selv ude eller mistet dine nøgler. Inden oplukningen af døren sker, sikrer vi os naturligvis for, at det er de rigtige mennesker vi lukker op for. Det er en sikkerhed vi går meget op i ved Deres Låsesmed, så du ikke oplever, at andre mennesker får adgang til dit hjem.

Vi er et firma der har den nødvendige erfaring til at give dig råd og vejledning på en nem enkel og overskuelig måde. Igennem en god kommunikation sikrer vi os, at du som kunden får en god behandling.

Vi yder en god service overfor vores kunder, og derfor kan du altid kontakte os hele døgnet rundt alle ugens dage. Vi kommer til din bopæl, så hurtigt vi kan, og hjælper med at låse din dør op, så du ikke skal vente for længe ude i kulden.

​​

Kontakt os for hurtig oplukning af dør

Vi er der, når du har brug for os. Du kan altid kontakte os på telefon 26 20 11 19 døgnet rundt, hvis du står overfor en akut situation eller bare skal lave en aftale.

Igennem tiden har vi hjulpet utallige kunder i blandt andet København, Greve, Køge, Roskilde, Solrød, Taastrup og Ishøj, som har haft behov for en oplukning af deres dør. Men uanset hvor du befinder dig på Sjælland, kan du altid kontakte os på telefon eller pr. mail

KONTAKT OS

Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

kontaktinformation