​Ring til os på telefon:

26 20 11 19 - Døgnvagt

Ruko

Ruko låse

Rukos mange låsesystemer er nok de mest kendte låsesystemer i Danmark.

Men hvordan virker det? Find Deres svar her.

Hvilke Ruko produkter kan Deres låsesmed tilbyde?

Deres Låsesmed har i mange år handlet med og specialiceret sig i Ruko’s produkter. Vi har derfor også en masse at tilbyde Dem, hvis De skal have ny lås til hjemmet eller god sikring af dit sommerhus.

Vi tilbyder:

  • Låse dvs. manuelle låse og mekaniske låse
  • Dørstyring dvs. dørlukkere og dørautomatik
  • El-låse dvs. motorlåse og magnetlåse
  • Adgangskontrol
  • Gør-det-selv (til dem, der gerne vil gøre det selv)

Hvad er Ruko?

Ruko har igennem 80 år været den førende leverandør af nøgler og låse i Danmark. De har en omsætning på over 400 millioner om året og er en del af koncernen ASSA ABLOY, der er verdensførende inden for sikkerhedsløsninger. Ruko har udviklet deres produkter løbende som sikkerhedsmarkedet er vokset og kan tilbyde sikkerhed til private boligere, institutioner og virksomheder.​

Deres låsesmed kan hjælpe dig

Vi kan hjælpe Dem med at sikre Deres hjem med et Medecosystem. Ring til os og lav en aftale, så finder vi en hurtig og professionel løsning. De er også altid velkommen til at ringe, hvis De skulle have spørgsmål.

NB! Har Deres Ruko nøgler runde hoveder?

Hvis De er ejer af en Rukonøgle med et rundt hovede, bør De hurtigst muligt få den skiftet ud. De Rukonøgler med runde hoveder hører til de gamle systemer, som ikke giver den optimale beskyttelse til Deres hjem eller virksomhed. De fleste af dem blev taget af markedet for et års tid siden, da man fandt ud af at låsene ikke var den store udfordring. Rukos låsesystemer blev hurtigt lavet om og opgraderet til et mere sikkert låsesystem.

Har De en trapetz-hovednøgle tilhører nøglen det nyeste låsesystem, og De behøver ikke at gøre noget. De trapetz-formede nøgler opfylder Det Kriminalpræventive Råds anbefalinger. De har også et højt sikkerhedsniveau inden for kopieringssikkerhed og dirkesikkerhed.​

KONTAKT OS

Kontakt os​ endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Deres Låsesmed

v/Rene Holst Madsen

adresseinformation

kontaktinformation